سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کسی کـه خویشتن را نشناسـد، از راه نجـات دور افتـد و در گمراهی ونادانیها درافتد . [امام علی علیه السلام]
فجر آفرینان
درباره



فجر آفرینان


انقلابی

کروبی فقط اسباب خنده مردم است

"محمدرضا سرشار" در گفت‌وگو با کلمه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص بازیچه بودن سران فتنه در دست بیگانگان، اظهارداشت: اولین دلیل را باید در نفسانیت، قدرت‌ و جاه‌طلبی این افراد دانست و اینکه هدف آنها قبضه قدرت بوده و قصد خدمت به اسلام، انقلاب، مردم و نظام را نداشتند.

 

 

نایب رئیس انجمن قلم ایران با بیان اینکه سران فتنه به معنی واقعی کلمه افراد سیاستمدار نبودند، تصریح کرد: به عنوان مثال دو نفر از کسانی که اسماً در رأس جریان فتنه قرار گرفته بودند یکی مهمتر و دیگری شخص کم اهمیتی بود که اصلاً قابل ذکر نبوده و در بیشتر موارد اسباب تفریح مردم بود.

 

وی با بیان اینکه ما در شخص اول نشان خاصی از هوشمندی و تیزبینی سیاسی نمی‌دیدیم، خاطرنشان کرد: وی در همان دورانی هم که مسئولیتی در این نظام داشت، تحت یک شرایط خاص و با حمایت‌های حضرت امام (ره)، مردم و کل نیروهای انقلابی توانست به فعالیتش ادامه دهد.

 

شروط خاتمی حکایت بدهکاری است که اگر دنبالش نکنی، طلبکار می شود

 

به گزارش کلمه،عضو هیئت امنای بنیاد ادبیات داستانی در خصوص شروط خاتمی برای نظام و انقلاب، با بیان اینکه موضوع خاتمی در واقع حکایت همان ضرب‌المثل مشهور است که "بدهکار را اگر دنبال نکنی، طلبکار می شود "، گفت: اگر قوه قضائیه، بلافاصله امثال خاتمی را به محکمه کشانده و به مجازات قانونی می‌رساند، حال به این شکل طلبکار نظام و انقلاب نمی‌شد.

 

وی خاتمی و موسوی را گل‌های سرسبد جریان فتنه دانست و تصریح کرد: این افراد به طور مطلق هیچ سابقه انقلابی - حتی در حد یک تذکر ساواک - را در کارنامه خود ندارند به عکس، بدون استحقاق، به یمن انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی، به بالاترین مقامات سیاسی اجرایی کشور هم رسیده اند و بعد از برخورداری از آن همه رانت قضایی، به جای شاکر بودن، کارشان به جایی رسیده که برای نظام شرط هم تعیین می کنند!

  
 
 
حمله بالاترین به دروغ پردازیهای شاخ دار سبزها
تا بسیج مردمی هست جمهوری‌اسلامی هم هست!
همزمان با بالاترین، «همدم مصطفوی» (از عناصر ضدانقلاب فراری) نیز به شبکه 5 فرانسه گفته است: حکومت جمهوری اسلامی بر پایه یک شبکه سیاسی، مذهبی، اجتماعی و بسیج بنا شده و سرنگون کردن آن بسیار سخت است.
صراط - پایگاه صهیونیستی «بالاترین» اذعان کرد بسیج مردم ایران و اعتقادات مذهبی آنان به جریان های برانداز مجال عرض اندام نمی دهد.

این رسانه ضد انقلاب با اشاره به شعبده بازی رسانه ای در شبیه سازی فتنه سبز با انقلاب مردم تونس نوشت: ایران، تونس نیست زیرا بسیج را دارد و ایران تونس نیست زیرا معترضان در تونس مخالفت با حاکمیت را با مخالفت با اعتقادات و فرهنگ مردم همراه نکردند. اما در ایران، اپوزیسیون مهر دین ستیزی را بر روی پرچم و پلاکاردهای خود چاپ کردند، لذا تحرک آنها، این تعبیر را دارد که فساد و فحشا گسترش یابد و مساجد تعطیل شود و به جای آن کاباره و مشروب فروشی احداث شود.

به گزارش صراط نیوز نویسنده بالاترین با اشاره به بسیج ملت در برابر فتنه سبز در حوادثی نظیر 9 دی 88 یادآور شد: برای مردمی که در انتخابات و راهپیمایی های مورد نیاز نظام مانند 9دی بسیج می شوند و حضور فعال دارند، مخالفت با نظام در حکم مخالفت با خدا و پیغمبر و اهل بیت ]علیهم السلام[ محسوب می شود. کشته شدن در راه نظام ولایت فقیه، درجه رفیع شهادت محسوب می شود اما کشته شدن برای طرف مقابل، اتلاف جان و هلاکت به حساب می آید. پایه های حکومت ولایت فقیه، امروز به همین توده فعال وابسته است و نمی توان بی اعتنا به این مسئله، به راحتی به نظام حکومتی جدیدی دست یافت.

این پایگاه ضد انقلابی در مطلب دیگری با تاکید بر اینکه «ما بالاترینی ها تبدیل به سوژه های طنز حسین شریعتمداری شده ایم»، نوشت: ما در بالاترین به سروکله هم می زنیم و خبر آن هر چند وقت یکبار در کیهان چاپ می شود. شاید هم آنها در میان ما نفوذی دارند(!)

همزمان با بالاترین، «همدم مصطفوی» از عناصر ضدانقلاب فراری هم به شبکه 5 فرانسه گفته است: حکومت جمهوری اسلامی بر پایه یک شبکه سیاسی، مذهبی، اجتماعی و بسیج بنا شده و سرنگون کردن آن بسیار سخت است.
 
 
 
 
مجله آمریکایی فارین پالیسی:
کاش «بن‌علی» از انقلاب ایران عبرت می گرفت
فارین پالیسی در ادامه، دیکتاتور مخلوع تونس که از همپیمانان استراتژیک صهیونیستها بود را به خاطر درس نگرفتن از شاه مخلوع ایران سرزنش کرده و می نویسد: «بن علی می بایست به جای پیروی از سیاست محمدرضا شاه در سرکوب انقلاب، شیوه بهتری به کار می بست.
صراط - مجله آمریکایی فارین پالیسی با مقایسه شیوه سرکوب انقلاب مردمی در ایران و تونس، به درس عبرتهایی که زین العابدین بی علی از محمدرضا پهلوی نگرفت، اشاره کرد.

در ابتدای این مقاله آمده است: «رئیس جمهور تونس در چند هفته اخیر در شرایط ناخوشایندی قرار داشت. معمولا حاکمان مستبد وقتی با جنبش های مردمی روبه رو می شوند، واکنش مناسبی به آن ها نشان نمی دهند.»

به گزارش
صراط نیوز ، فارین پالیسی در ادامه، بن علی را به خاطر درس نگرفتن از شاه مخلوع ایران سرزنش می کند و می نویسد: «بن علی می بایست به جای پیروی از سیاست محمدرضا شاه در سرکوب انقلاب، شیوه بهتری به کار می بست.»

این مجله آمریکایی، با بیان اینکه رئیس جمهور فراری تونس، جنایات چندین ساله شاه ایران را در یک هفته خلاصه کرد، ادامه داد: «نخستین اقدام، انکار نارضایتی مردم بود. شاه، تظاهرات سال 1978 را توطئه ای خارجی خواند و بن علی نیز در ابتدای هفته اعلام کرد این تظاهرات فراگیر، اقدامی تروریستی است. در پائیز سال 1978 شاه، اعلام حکومت نظامی کرد و دولت نظامی تشکیل داد. بن علی نیز ممنوعیت رفت و آمد اعلام کرد و به نیروهای امنیتی دستور داد برای سرکوب اعتراضات از زور استفاده کنند و سپس به عقب نشینی شتابزده و در عین حال دیرهنگام روآورد.»

در پایان این مقاله، فارین پالیسی با مقایسه دو دیکتاتور، که علی رغم پشتوانه سیاسی قدرت های بزرگ فرار کردند، پرداخته و آمده است: «هر دو حاکم در پایان بازی کوشیدند به حکومت خود رنگ لیبرالی بدهند. در نوامبر 1978 شاه ایران از تلویزیون اعلام کرد: من صدای انقلاب شما را شنیدم. بن علی نیز روز پنج شنبه در تلویزیون اعلام کرد: من شما را درک کردم. درنهایت نیز هر دوی آنها به خارج فرار کردند؛ شاه به مصر رفت و بن علی ابتدا به جزیره مالت، سپس به فرانسه و از آنجا به عربستان رفت.»
 

کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/11/2:: 10:28 عصر     |     () نظر