فتنه گران در پروژه خود هیچ شانسی ندارند
پایگاه خبری تایمز با اشاره به حضورگسترده ملت بزرگ ایران در ?? بهمن و حمایت از قیام مصر نوشت: سران فتنه هیچ شانسی برای به خیابان آوردن ایرانیها ندارند، چرا که پروژه موسوی و کروبی را ملت بزرگ ایران از پیش شکست داده اند.
به گزارش گرداب پایگاه خبری تایمز در گزارشی نوشت: ایران پرچمهای مصر را در روز جمعه همزمان با سی ودومین سالگرد پیروزی انقلاب ???? به اهتزاز درآورد و از قیام مردم مصر حمایت کرد.
این گزارش ادامه داد: در همان روزی که خیابانهای قاهره از انبوه معترضین مصر پر بود، خیابانهای شهرهای ایران نیز مملو از جمعیتی بود که در میادین شهرها از جمله میدان آزادی تهران جمع شده بودند تا سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ???? را جشن بگیرند.
در دستان جمعیتی که به خیابانها آمده بودند علاوه بر گل، پرچمهای جمهوری اسلامی ایران و پوسترهایی از آیتالله خامنهای، پرچمهای مصر نیز به چشم میخورد.
این گزارش در ادامه با اشاره به درخواست سران فتنه برای برپایی راهپیمایی جداگانه در حمایت از مردم مصر نوشت: درحالیکه سران فتنه به دنبال اخذ مجوز راهپیمایی روز دوشنبه هستند به نظر نمیرسد در روز دوشنبه هیچ اتفاقی رخ دهد.
این گزارش همچنین با اشاره به همزمانی انقلاب اسلامی و استعفای مبارک و پیروزی مردم مصر نوشت: ایرانی ها در روز جمعه حمایت خود را با به اهتزاز درآوردن پرچم مصر و شعار علیه مبارک ابراز نمودند و همچنین مخالفت قاطع خود را با سران فتنه و برگزاری راهپیمایی جداگانه اعلام کردند.
علاوه بر آن سران فتنه هیچ شانسی برای به خیابان آوردن مردم در روز دوشنبه ندارند.
همچنین با توجه به پیشرفتهای ایران از نظر اقتصادی، هستهای، پزشکی و وعده احمدی نژاد مبنی بر خشکاندن ریشه بیکاری جوانان تا سال ????، وی جایگاه محکمی در میان ایرانیها دارد.
خطای تحلیلی جریان فتنه در اعلام راه پیمایی 25 بهمن و عواقب آن
در تحلیل یک پدیده، رویداد، گفتمان، حرکت اعتراضی، جنبش اجتماعی، انقلاب و... میبایست به مجموعه شرایط اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، منطقهای و بینالمللی که زمینهی وقوع آن را مهیا نموده است، ارتباطات و رابطه ساختار، بخشها و اجزاء مختلف پدیده و بستری که پدیده در آن به وقوع پیوسته نگریسته شود. عدم توجه به نکات ظریف فوقالذکر موجب خطا در تحلیل و به تبع خطا در تصمیمگیری، سیاستگذاری، تدوین تاکتیکها، اجراء عملیات و در نهایت عدم حصول نتایج مدنظر خواهد شد.
در پی انتشار اخبار و تصاویر خبری مربوط به قیام مردم تونس و مصر علیه حکام ظالم و سرسپردهی خود، دستاندرکاران و سردمداران جریان فتنه با مشاهده این اخبار و تصاویر خبری، دچار خطای در تحلیل شده و وضعیت جامعه مصر را با جامعه ایران یکسان فرض کرده و با این تصور شتابزده اقدام به صدور بیانیهای نموده و طی آن به بهانهی حمایت از حرکت مردم مصر و تونس برای روز 25 بهمن ماه اعلام راهپیمایی نمودند.
این درحالی است که حامیان غربی جریان فتنه که به درستی از اوضاع و احوال منطقهی خاورمیانه و حکومتهای موجود در آن آگاهی دارند، با توجه به ایجاد فضای انقلابی در سطح منطقه به ویژه کشورهای عربی و تمایل ساکنین این کشورها برای ایجاد تغییر در حکومتهای دستنشانده غرب و رهایی از سلطهی آمریکا، سعی نمودند با بهرهگیری از این فضا، سردمداران و حامیان جریان فتنه در داخل ایران که به دلیل عدم اقبال مردم به آنها، دچار رخوت، یأس و سرخوردگی شدهاند را، مجاب نمایند که جامعه ایران نیز همانند جامعه مصر آماده تحول و تغییر است، صرفاً به یک محرک، یک جرقه و یک گروه پیشتاز نیاز دارد. کافی است بیانیهای صادر شود و در آن از طرفداران جنبش به اصطلاح سبز خواسته شود تا در یک روز خاص، در یک مکان خاص و در یک ساعت خاص تجمع نمایند. بقیه مراحل این خیزش توسط مردم پیگیری خواهد شد.
متأسفانه طرفداران و سردمداران جریان فتنه به ویژه کروبی و موسوی که مدعی هوشمندی، شعور و درایت بالای سیاسی هستند، این بار نیز فریب تبلیغات القائی حامیان خارج نشین جریان فتنه را خورده و درست همانگونه که بیگانگان طراحی کرده بودند، نعل به نعل اقدام به اجرایی نمودن طرح آنان نمودند.(یکی از روزنامه نگاران اصلاح طلب در ایران به جرس می گوید : مسلما پیروزی جنبش اعتراضی مصر تاثیر مستقیم بر جنبش سبز خواهد گذاشت. حالا عطش مردم برای مشاهده تغییرات در کشورشان بیشتر می شود. حالا آنها می دانند که تنها نیستند. می دانند که جهان چشم انتظار اعتراض آنها خواهد بود. می دانند که خاورمیانه در حال تحول است و زلزله دموکراسی پایه های سست حکومت های اقتدارگرا را فروخواهد ریخت")،
آنها حتی یک لحظه به این نیندیشیدند که شرایط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی جامعه مصر با جامعه ایران متفاوت است، بیش از 90 درصد جامعه مصر از حکومت حسنی مبارک به دلایل مختلف از جمله ارتباط با اسرائیل متنفر بودند و هستند، این حکومت را مایهی ننگ خود در میان اعراب و مسلمان میدانند.
این درحالی است که در جامعه ایران به رغم وجود برخی نارساییها و اشکالات، بیش از 90 درصد مردم طرفدار نظام اسلامی هستند، این مطلب را در راهپیمایی روز 22 بهمن ماه سال جاری نشان دادند. حکومت مبارک محصول یک کودتا بود که توسط انورسادات انجام و توسط حسنی مبارک تداوم یافت. اما نظام ج.ا.ا محصول یک انقلاب اسلامی و مردمی با دهها هزار شهید و جانباز است.
حکومت مصر در میان کشورهای جهان به ویژه کشورهای عربی و به خصوص کشورهای اسلامی به یک حکومت آمریکایی، اسرائیلی و خائن به آرمانهای مردم فلسطین اشتهار دارد. این در حالی است که حکومت ج.ا.ا در میان کلیهی کشورهای جهان، اعم از مسلمان و غیرمسلمان به یک کشور مستقل، حامی ملل آزاده، مخالف دول استعمارگر به ویژه آمریکا و اسرائیل شهرت دارد.
حامیان و سردمداران داخلی جریان فتنه در تحلیل اوضاع سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه ایران، دچار یک خطای استراتژیک شدهاند که نتیجهی آن را در چند محور میتوان پیشبینی کرد:
1ـ اضمحلال بیش از پیش جریان فتنه؛
2ـ تشدید سرخوردگی اندک طرفدارانی که هنوز امید به بازگشت این جریان در قالب جنبش سبز به عرصهی سیاسی، اجتماعی کشور دارند؛
3ـ یأس و ناامیدی حامیان خارجنشین سردمداران فتنه و رویگردانی آنها از این مردگان سیاسی؛
4ـ ایجاد انگیزه در مسئولان نظام برای تسریع در برخورد قانونی با سردمداران و عوامل اصلی جریان فتنه به اتهام خیانت به کشور و نظام ج.ا؛
5ـ کاهش احتمال پذیرش مجدد چهرههای حامی جریان فتنه (حتی چهرههای معتدل و میانهرو) از سوی مردم؛
در خاتمه باید به این نکته اشاره کرد که مردم فهیم، هوشمند و مؤمن ایران اسلامی، همانند یکسال و نیم گذشته، با عدم توجه به فراخوان سردمداران فتنه به انجام راهپیمایی در حمایت از مردم تونس و مصر در روز 25 بهمنماه، مهر خفت و ننگ ابدی را بر پیشانی آنان و حامیان خارجنشیننشان خواهند زد.
دیشب سینمای رسانه ها مستقر در برج میلاد یکی از داغ ترین شبهای خود را در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر گذراند. دیشب سینمای رسانه ها مستقر در برج میلاد یکی از داغ ترین شبهای خود را در جشنواره بیست و نهم فیلم فجر گذراند.تا لحظاتی پیش از آغاز فیلم "پایان نامه" اثر حامد کلاهداری که تنها یک فیلم دیگر را در کارنامه کارگردانی خود دارد،سالن اصلی برج میلاد صندلی های خالی زیادی داشت اما با خاموش شدن چراغ ها کم کم تقریبا اکثر صندلی های سالن پر شد.
پس از نمایش فیلم سالن کنفرانس مطبوعاتی به صورت کامل پر شد و بسیاری از خبرنگاران سر پا کنفرانس را دنبال می کردند. نوع برخورد برخی از خبرنگاران در هنگام پخش فیلم در وهله اول واکنش تند تیم سازنده را در پی داشت به طوریکه در ابتدای جلسه سوال شد که اساسا رسانه ها چه قضاوتی می توانند درباره فیلمی که به درستی دیده نشده است داشته باشند و در ادامه حتی برخی خبرنگاران برخی این نوع برخوردها را تقبیح کردند.
کلاهداری با بی منطق دانستن سر و صدا و هو کردن فیلم در هنگام پخش گفت که اکران بهترین فیلم ها را می شود با سازماندهی کردن تنها هفت نفر به هم زد. حامد کمیلی و بهاره افشاری نیز نسبت به این برخورد مطبوعاتی های معترض به شدت موضع گرفتند. مریم کاویانی نیز که در سالن حضور داشت درباره این مساله اظهار نظر کرد و گفت فکر می کردم که اهالی هنر ما بهتر از این برخورد کنند.
بر خلاف آنچه که پیش بینی می شد کنفرانس مطبوعاتی در شرایط آرامی برگزار شد و برخی از خبرنگاران تنها به جای سوال نظریات خود را در ارائه داده بودند. روح الله شمقدری تهیه کننده هم اشاره ای به ساخت فیلم کرد و گفت زمانی قرار است اپوزوسیون فیلم بسازد کار ساده است و پز مخالفت هم حفظ می شود اما اگر بخواهیم در حمایت از نظام فیلم بسازیم آن وقت است که همه چیز مشکل می شود.
حاشیه نمایش فیلمی درباره حوادث پس از انتخابات
کلمات کلیدی: