آخرین اخبار از راهپیمایی عظیم جنبش سبز در میدان ولیعصر و دانشگاه تهران و میدان انقلاب در 25 بهمن 138
مردم به صحنه آمدند
500 الی 600 نفر از سمت ولیعصر به سمت میدان انقلاب در حال حرکت هستند و جمعیت در حال افزایش هست. این افراد شعارهای مرگ برآمریکا، مرگ بر منافق و ... را سرداده اند.
بنا بر اطلاعات عده ای از آشوبگران با دیدن جمعیت کپ نموده و فرار را بر قرار ترجیح داده و انقلابشان ? ساعته شکست خورد. اینجاست که آدم می فهمد چرا تونس تونست ولی فتنه نتونست.
عده ای موتور سوار در محدوده انقلاب در حال چرخش در محدوده انقلاب هستند و شعار ماشاءالله، حزب الله سر می دهند.
آخرین اخبار از راهپیمایی عظیم جنبش سبز
در میدان انقلاب در 25 بهمن 1389
به گزارش کلاغ پرس جمعیت کثیری در حدود 50 نفر (واحد شمار شتر) از جلبکهایی که سبز نبودند احتمالا به قهوه ای تغییر رنگ داده اند به خیابان کارگر شمالی آمدند و در حمایت از انقلاب مردم مصر و تونس که در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستادند حتی یک شعار هم ندادند و به جای شعار علیه دشمنان مصر و تونس به اصل ولایت فقیه و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران توهین کردند.
البته از این 50 نفر هم نصفشون داشتند چیز میز میخوردند و وشعار نمیدادند.
پس از چند دقیقه نیروی انتظامی با یک مانور موتوری این مگس ها را پراند.
اگه خبری شد میگم...
موسوی باز هم سبزک ها را سر کار گذاشت!
در حالی شبکه العربیه در یک خبرسازی دروغ از حضور رهنورد و موسوی در میان اغتشاشگران خبر داد که بی بی سی مدعی شد آنها در حصر خانگی هستند.
با وجود تلاش مذبوحانه دشمنان ملت و شانتاژ و جنجال های رسانه ای متعددی که رسانه های وابسته به بیگانه برای راهپیمایی امروز به راه انداختند، مشکلی خاصی در تهران گزارش نشده و اوضاع تهران در وضعیت عادی و معمولی به سر می برد.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، بر خلاف تبلیغات سنگین رسانه های بیگانه و گروهک های ضدانقلاب، تا این لحظه از سوی عوامل فتنه تنها دو تجمع چند صد نفری در محدوده میدان امام حسین(ع) و چهار راه ولیعصر(عج) و چند تجمع پراکنده 10 تا 20 نفری در برخی نقاط شهر از جمله فلکه صادقیه و... شکل گرفته که بلافاصله با تدبیر مامورین انتظامی متفرق شدند.
بنابر این گزارش، با وجود اینکه شبکه بی بی سی فارسی، هر روز از ساعت 17 پخش برنامه های خود را آغاز می کرد، امروز از ساعت 15 فعالیت خود را آغاز کرد و با پخش تصاویری آرشیوی از اتفاقات سال گذشته تحریک مردم را برای حضور در خیابان کلید زد.
با این تفاسیر اما شبکه بی بی سی باز هم رو دست خورد و ساعت 4 بعد از ظهر امروز 25 بهمن در حالی که مجری تلویزیون بی بی سی فارسی می گفت که هم اکنون با یک شاهد عینی در تظاهرات تهران صحبت می کنیم، از شاهد عینی پرسید که اوضاع به چه صورت هست؟ شاهد عینی هم جواب داد که من حرف نمی زنم شما فقط شعار جمعیت رو گوش کنید.
شعار جمعیت این بود: «بی بی سی حیا کن مملکتو رها کن» که مجری متوجه نشد و دوباره پرسید که شما الان دقیقا کجا هستید و چقدر جمعیت اونجاست که دوباره شاهد عینی گفت: صدای جمعیت رو گوش کن.
از سویی اما دقایقی قبل چند ده نفر از اغتشاشگران با تجمع در خیابان شهید حبیب اللهی تهران برای لحظاتی در صدد ایجاد آشوب برآمدند که موفق نشدند.
از سوی دیگر شتاب زدگی دو بال رسانه ای پشتیبان اغتشاشگران موجب تناقض گویی آنان شد، به گونه ای که در حالی شبکه العربیه در یک خبرسازی دروغ از حضور رهنورد و موسوی در میان اغتشاشگران خبر داد که بی بی سی مدعی شد آنها در حصر خانگی هستند.
تحرکات سران فتنه برای فرار از محاکمه است قاضی سابق دادگستری و عضو کمیسیون قضایی مجلس تحرکات اخیر سران فتنه را در جهت فریب افکار عمومی برای فرار از محاکمه دانست و افزود: تلاشهای سران داخلی فتنه ادامه فتنهانگیزی و آشوبطلبی های آنان است. حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی، قاضی سابق دادگستری و عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی، در گفتوگوبا شبکه ایران با اشاره به تحرکات جریان فتنه به بهانه حمایت از مردم مصر و تونس بر ضرورت برخورد دستگاه قضایی با سران این جریان و آشوبگران تاکید کرد و گفت: انتخاب چنین روزی که در کشورهای غربی روز اقدامات غیراخلاقی و امور مخالف اسلامی است، نفاق جدیدی است. وی اقدام فتنه گران را در جهت فریب افکار عمومی برای فرار از محاکمه دانست و افزود: فتنه گران فتنه جدیدی را طراحی کرده اند. به گفته غضنفرآبادی تلاش جدید سران داخلی فتنه ادامه فتنه انگیزی و آشوب طلبی های آنان است.
به گزارش رهوا- احمد توکلی در گفتگو با یکی از سایتهای حامی سران فتنه با توجیه دیکتاتوری پارلمانی گفت: مجلس و نمایندگان آن میتوانند همه وزراء را بدون رضایت رئیسجمهور استیضاح کنند.
وزیر کار میرحسین موسوی تاکید کرد: بر اساس اصول پارلمانی و قانون اساسی جمهوری اسلامی مجلس میتواند به عدم کفایت رئیسجمهور رای دهد و او را عزل کند چرا که خود رئیسجمهور به عنوان یک فرد در معرض خطا قرار دارد و به همین خاطر قانون اساسی اثبات عدم کفایت رئیسجمهور را برای مجلس مجاز کرده است تا در صورت رای مجلس به عدم کفایت رئیسجمهور رهبری حکم نهایی را صادر کنند.
وی تاکید کرد: اما عکس این قضیه یعنی حذف مجلس برای رئیسجمهور یا قوه مجریه امکانپذیر نیست پس به همین دلیل میتوان گفت که تفوق مجلس بر قوه مجریه شناخته شده و محرز است.
توکلی در ادامه گفت: به عقیده من تفوق قوه مقننه بر قوه مجریه بسیار آشکار است.
وزیر کار میرحسین موسوی با مطرح کردن این سئوال که آیا در راس امور بودن مجلس واقعی است یا نه ؟ ادامه داد: متاسفانه در سالهای اخیر شاهد بودهایم که قوه مجریه و در راس آن رئیس دولت از مجلس تمکین نکرده است و مجلس و در راس آن رئیس قوه مقننه هم به خاطر مصالح داخلی و خارجی نظام از قدرت پارلمان برای تمکین کردن دولت از مجلس استفاده نکرده است که البته اگر دولت به این رویه ادامه دهد مجلس از قدرتش برای ملزم کردن آن استفاده خواهد کرد.
کلمات کلیدی: