سفارش تبلیغ
صبا ویژن
با کسى که روزى روى بدو آورده شریک شوید که او توانگرى را سزاوارتر است و روى آوردن بخت بر وى شایسته‏تر . [نهج البلاغه]
فجر آفرینان
درباره



فجر آفرینان


انقلابی
شورای اقتصاد تصویب کرد؛
سرمایه‌گذاری 120 هزار میلیارد ریالی برای احداث 9 مسیر ریلی جدید‌‌
  
 شورای اقتصاد با هدف تقویت زیرساخت‌های ریلی در کشور و به منظور توسعه حمل و نقل ریلی‌، با سرمایه‌گذاری 120 هزار میلیارد ریالی برای احداث 9 مسیر ریلی در سطح کشور موافقت کرد.
 

به نقل از پایگاه اطلاع ‌رسانی دولت، ‌شورای اقتصاد در جلسه مورخ 15/8/1389 کمیسیون اقتصاد بنا به پیشنهاد وزارت راه و ترابری و به استناد جزء (1) بند "ج " ماده(13) قانون برنامه چهارم توسعه با اختصاص بالغ بر 120 هزار میلیارد ریال تسهیلات مالی خارجی برای طرح احداث مسیرهای ریلی قزوین-رشت-انزلی، شیراز-بوشهر-عسلویه، قزوین-قم، میانه-اردبیل، مراغه-ارومیه، یزد-شیراز، گل‌گهر-شیراز، گرگان-بجنورد-مشهد و میانه-بستان‌آباد-تبریز موافقت کرد.

بر اساس این مصوبه، از محل تسهیلات موضوع جزء "الف " بند (3) ماده واحده قانون بودجه سال 1389 (تسهیلات مالی خارجی) 4/17 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای طرح احداث راه‌آهن قزوین-رشت-انزلی، 5/29 هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن شیراز-بوشهر-عسلویه، 2/5 هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن قزوین-قم، حدود 8/6 هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن میانه-اردبیل، 7/3 هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن مراغه-ارومیه، 5/7 هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن یزد-شیراز، 7/16 هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن گل‌گهر-شیراز، 8/25 هزار میلیارد ریال برای راه‌آهن گرگان-بجنورد-مشهد و 4/7 هزار میلیارد ریال برای طرح احداث راه‌آهن میانه-بستان‌آباد-تبریز اختصاص خواهد یافت.

اجرای این طرح‌ها منوط به اخذ تأییدیه توجیهی فنی، اقتصادی و مالی آنها از معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس‌جمهور و تاییدیه سازمان حفاظت محیط زیست است.

همچنین رعایت مفاد قانون "حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی، تولیدی و صنعتی و اجرایی کشور در اجرای پروژه‌ها و ایجاد تسهیلات به منظور صدور خدمات – مصوب 1375- " در اجرای طرح‌های فوق الزامی است.

وزارت راه و ترابری نیز موظف است گزارش پیشرفت کار را در مقاطع شش ماهه به معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور ارائه کند. این مصوبه درتاریخ 20 آذر 1389 از سوی محمد رضا رحیمی ،‌معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شده است.

 

 

فارس نامه وزیر اقتصاد به وزیر نفت را منتشر کرد:
مکانیزم واریز مابه‌التفاوت قیمت حامل‌های انرژی پس از هدفمندی یارانه‌ها
 
خبرگزاری فارس: وزیر اقتصاد با ارسال نامه‌ای به وزیر نفت و ارسال رونوشت آن به رئیس کل بانک مرکزی مکانیزم واریز مابه‌التفاوت دریافتی از ابتدای سال جاری مربوط به افزایش بهای هر یک از اقلام حامل‌های انرژی نسبت به سال 88 را به خزانه بانک مرکزی تعیین کرد.
 

سید شمس‌الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی طی نامه‌ای به وزیر نفت و ارسال رونوشت آْن به رئیس کل بانک مرکزی به منظور دستور به بانک‌های عامل ضمن تشریح برخی جزئیات در مورد قانون هدفمندی یارانه‌ها، مکانیزم واریز مابه‌التفاوت افزایش هر یک از اقلام حامل‌های انرژی را در زمان اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرده است.

در نامه حسینی به میرکاظمی آمده است: در اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها مصوب سال 1388، اصل 53 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ماده 39 قانون محاسبات عمومی کشور مصوب سال 1366، جزء (ط) بند (4) قانون بودجه سال 1389 کل کشور و تصمیمات کارگروه تحول اقتصادی، مقتضی است به شرکت ملی گاز ایران و شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران و کلیه شرکت‌های تابعه و وابسته به آنها موارد ذیل را دستور فرمائید.

وزیر اقتصاد در بند اول این بخشنامه تاکید کرده است: مابه‌التفاوت دریافتی از ابتدای سال جاری مربوط به افزایش بهای هریک از اقلام حامل‌های انرژی (بنزین، نفت گاز، نفت کوره، گاز طبیعی، CNG و گاز مایع) و سایر مشتقات نفت و گاز و جرایم ماخوذه از مشترکین یا مشتریان نسبت به قیمت‌های سال 1388 را به حساب‌های بانکی رابط غیر قابل برداشت شماره 2174539001000 و 2174529001007 به نام خزانه نزد بانک ملی ایران شعبه مرکزی، که به ترتیب جهت واریز درآمد‌های شرکت ملی گاز ایران و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران افتتاح شده است واریز نمایند، تا از آن طریق به حساب 142 خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تحت عنوان تمرکز وجوه درآمد هدفمند‌سازی یارانه‌ها منتقل شود.

همچنین در یکی دیگر از بندهای این بخشنامه آمده است: کلیه دریافتی‌های حاصل اعم از حق انشعاب و فروش داخلی فرآورده‌های یاد شده و سایر کالاها و خدمات تولیدی را از این پس مستقیما به حساب‌های بانکی موضوع بند (1) نزد بانک ملی ایران واریز نمایند، تا از آن طریق به حساب‌های متناظر خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منتقل شده، و با درخواست مشترک مدیرعامل و ذیحساب شرکت ذیربط از اداره کل خزانه، معادل بهای فرآورده، قبل از اجرای هدفمند سازی یارانه‌ها (سهم شرکت) به حساب تمرکز وجوه درآمد شرکت ذیربط نزد خزانه واریز و بقیه (درآمد هدفمند‌سازی یارانه‌ها) نیز به حساب 142 خزانه نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منظور شود.

در ادامه این بند تاکید شده است: مضافا وجوه واریزی به حساب تمرکز وجوه درآمد شرکت نزد خزانه با درخواست ذیحسابی مربوط با ساز و کاری که با آن وزارت تفاهم می‌‌شود، بلافاصله به طور علی‌الحساب به حساب پرداخت شرکت واریز می‌گردد، و پس از مشخص شدن قیمت واقعی فرآورده‌ها، طبق برآوردهای صورت گرفته و تائید مراجع ذیصلاح، تسویه حساب‌ نهایی با شرکت به عمل خواهد آمد.

حسینی همچنین در این بخشنامه تاکید کرده است: نسبت به انسداد هرگونه حساب‌ فرعی و یا واسط شرکت‌های مزبور اقدام و گردش وجوه شرکت‌های یاد شده (اعم از دریافت و پرداخت) به حسابهای معرفی شده خزانه‌داری کل منحصر شود.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 9:26 عصر     |     () نظر
آماده‌باش کامل وزارت بازرگانی برای اجرای هدفمندی یارانه‌ها

 یک منبع آگاه در وزارت بازرگانی از آماده باش کامل این وزارتخانه برای اجرای هدفمندی یارانه‌ها بدون کمترین اخلال در قیمت‌ها و مقابله با هرگونه افزایش غیرقانونی قیمتها خبر داد.


از آماده باش کامل وزارت بازرگانی برای اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها خبر داد و گفت: در تعطیلات هفته گذشته و از صبح امروز وزراتخانه در آماده باش کامل قرار دارد.
وی افزود: معاونین و مدیران ستادی وزارت بازرگانی در روزهای اخیر در جلسات هماهنگی برای اجرای هر چه بهتر این طرح حضور دارند.

این مقام آگاه از اجرای احتمالی این قانون در هفته جاری خبر داد.

این طرح در حالی وارد مرحله عملیاتی خود می شود که در آخرین گزارش خرده فروشی کالاهای اساسی در تهران که بانک مرکزی منتشر کرد هیچ افزایش قیمت جدی در کالاها دیده نمی شود.

بنابراین گزارش روز گذشته وزیر بازرگانی از آمادگی حوزه‌های ستادی، استانی، شهرستانی، اتحادیه‌ها و اصناف برای ورود به مرحله اجرایی قانون هدفمندی یارانه‌ها خبر داده بود و گفته بود: وزارت بازرگانی با رویکردهایی همچون مداخله حداقلی در بازار، در اولویت قرار دادن نظارت بر بازرسی، استفاده حداکثری و بهره‌گیری کامل از توان تشکل‌ها و نهادهای مدنی و جلوگیری از شکل‌گیری انحصارات در بازار، اقدامات پشتیبانی خود را در اجرای موفق هدفمندی یارانه ها انجام می دهد.

وی همچنین ذخیره‌سازی اقلام اساسی به میزان بیش از نیاز، امضای تفاهم‌نامه با اتحادیه‌های صنفی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تدوین بسته‌های حمایتی شامل بسته‌های مدیریت بازار، تامین و توزیع، بازرسی و نظارت، بسته حمایتی واحدهای صنفی، آرد و نان و توسعه تولید نان صنعتی و همچنین راه‌اندازی ستاد بازرگانی هدفمندی یارانه‌ها را از جمله تدابیر وزارت بازرگانی برای ورود به مرحله جدید قانون هدفمندی یارانه‌ها برشمرد.

وزیر بازرگانی با بیان اینکه بخش خصوصی در توافقات مختلف خود با وزارت بازرگانی این قول را داده که تا پایان سال قیمت‌ها را ثابت نگه دارد، گفت: در این توافق مقرر شد که اتحادیه‌های صنفی و کلیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای با ثابت نگه داشتن قیمت‌ها در صورت مشاهده کمبودهای احتمالی آن را بلافاصله به وزارت بازرگانی اطلاع دهند تا از محل ذخیره کالاهای اساسی تامین شود.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 9:26 عصر     |     () نظر

اعلام جزئیات هفت بسته حمایتی وزارت بازرگانی

وزارت بازرگانی با تدوین بسته‌های حمایتی " مدیریت بازار، تامین و توزیع، بازرسی و نظارت، بسته حمایتی واحدهای صنفی، آرد و نان ، توسعه تولید نان صنعتی" تلاش کرده است با اقدامات پشتیبانی از فرآیند اجرای قانون هدفمنمدی یارنه ها به طور مناسب و موثر حمایت کند.

هامون نیوز به گزارش واحد مرکزی خبر بسته حمایت از صادرات غیرنفتی نیز مراحل تکمیل خود را طی می‌کند و به زودی نهایی می شود.

 

مداخله حداقلی در بازار، در اولویت قرار دادن نظارت بر بازرسی، استفاده حداکثری و بهره‌گیری کامل از توان تشکل‌ها و نهادهای مدنی و جلوگیری از شکل گیری انحصارات در بازار از اقداماتی است که در اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها در حوزه بازرگانی پیش بینی شده است.

ایجاد و تقویت حسگرهای بازار برای جمع‏آوری، تحلیل و انعکاس بموقع اطلاعات از مجاری مختلف تامین(تولید، واردات)، توزیع (شبکه‏های مختلف توزیع)و قیمت(در سطوح تولید و عرضه و مصرف‏کننده نهایی) از ماموریت های وزارت بازرگانی است. بسته مدیریت بازار شامل جلوگیری از پیامدهای منفی و نامتعارف در بازار ، برنامه‌های تنظیم بازار (تامین و توزیع) و کنترل بازار (بازرسی و نظارت) است.

اطمینان‌بخشی به مردم در زمینه جلوگیری از هرگونه کمبود در بازار، جلوگیری از از شوک قیمتی کالاها و جلوگیری ازهرگونه سوء‌استفاده احتمالی در نظام توزیع کالایی در زمان اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها، در بسته تامین و پایش بازار پیش‌بینی شده است. بر این اساس وزارت بازرگانی 2 هزار میلیارد ریال برای ذخیره‌سازی کالاها پیش‌بینی کرده و اقدامات اجرایی لازم را نیز کرده است. ذخیره سازی کالاها در سه گروه اصلی کالاهای اساسی، مواد بهداشتی و سایر کالاها از جمله اقدامات مهم در حوزه کالا و خدمات است.

‌در گروه کالاهای اساسی به طور مشخص 13 قلم کالا (تشکیل‌دهنده حدود 35 درصد کل هزینه‌ خوراکی خانوار و 12.96 درصد سبد هزینه‌های خانوار) ؛ مباشران خرید تعیین شده و خرید کالاهای مورد نظر به دو صورت متمرکز و غیرمتمرکز در حالت انجام است. ذخیره سازی احتیاطی 13 قلم کالاهای اساسی و ضروری در سبد هزینه خوراکی خانوار شامل (گوشت قرمز، تخم مرغ، گوشت مرغ، پودر شوینده، پنیر، کره، برنج، عدس، لوبیا، نخود، ماکارونی، روغن نباتی، قند و شکر) بالغ بر 1.1 میلیون تن با هدف مقابله با افزایش قیمت‌ها در زمان اجرای قانون هدفمند‌سازی یارانه‌ها نیز جزو برنامه‌هاست.

ذخیره‌سازی راهبردی(استراتژیک) پنج قلم کالاهای اساسی معیشتی مردم شامل (برنج، روغن خام، شکر خام، گوشت قرمز، گوشت مرغ) و سه قلم نهاده‌های مهم همچون (جو، ذرت، کنجاله سویا) در مجموع بیش از دو میلیون تن با هدف مقابله، خنثی سازی و عبور از موانع ناشی از تحریم های بین‌المللی از برنامه‌های وزارت بازرگانی در حوزه ذخیره سازی است.

پایش مستمر بازار 22 قلم کالای حساس و اولویت دار در سبد هزینه خانوار(65 درصد سهم در هزینه‌های خوراکی خانوار) و کالاهای اساسی صنعتی، ‌عقد تفاهم‌نامه با انجمن کارخانه های تولیدکننده برای ایجاد بازاری مطمئن برای تامین کالاهای طرح هدفمند سازی یارانه‌ها در بسته تامین و پایش بازار پیش بینی شده است.

بسته توزیع در برگیرنده برنامه های عرضه مستقیم کالاهای ذخیره‌سازی شده و سایر کالاهای مورد نیاز مردم در بخش شهری و روستایی (به جز ذخایر استراتژیک و بهره‌گیری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ، اتحادیه‏های تعاونی مصرف(اسکاد، امکان، اتکا و فرهنگیان)، واحدهای صنفی منتخب، شرکت‌های پخش کالا، مراکز عرضه مستقیم، بورس و غرفه های سازمان میادین شهرداری کشور برای توزیع کالاهای منتخب با قیمت مناسب است.

برپایی مراکز و نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالاهای منتخب درمرکز استان‌ها و شهرهای منتخب کشور (بیش از 300 نمایشگاه و تعیین نقاط نگهداری کالاهای مورد نظر در نقاط منتخب کشور برای سرعت در حمل کالا و در شرایط اضطرار از برنامه های بسته حمایتی توزیع است که همزمان با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها عملیاتی می‌شود. بسته بازرسی و نظارت شامل تقویت ظرفیت بازرسی در حوزه اصناف، اتحادیه‌ها و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و پیشگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت کالاها و خدمات با بهره‌مندی از توان و ظرفیت تشکل‌ها و اصناف است.

محورهای عمده بسته بازرسی و نظارت هم شامل پیگیری و اجرای دستورالعمل نظارت پیشگیرانه(همچون نصب برچسب قیمت و صدور برگه فروش )، تدوین آیین‌نامه نحوه رصد موجودی کالا در انبارها و شبکه‌های پخش و همچنین بهره‌مندی از توان نظارتی اصناف از طریق عقد تفاهم‌نامه مشترک با تشکل‌های صنفی و صنعتی(در مورد 17 کالا) اعلام شده است. با هدف کنترل بازار و جلوگیری از افزایش غیرمنطقی قیمت و تفویض اختیار بازرسی به اصناف، مرکز بازرسی و نظارت اصناف (مبنا) راه‌اندازی شده است تا فضای نظارتی در اقتصاد تقویت شود.

علاوه بر بهره‌گیری از توان نظارتی اصناف، از مشارکت این بخش در انجام برنامه‌ریزی‌ها و اطلاع از وضع تامین و توزیع نیز استفاده می شود که می‌توان از طرح تشدید بازرسی و کنترل با حضور گسترده و موثر در بازار با استفاده از ظرفیت بازرسان و ناظران شورای اصناف کشور، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان‌های بازرگانی استان ها به منظور برخورد با سوء استفاده‏های احتمالی ناشی از شرایط اجرای هدفمندسازی یارانه‏ها با اولویت رسیدگی به تخلفات از جمله احتکار و امتناع از عرضه و غیره نام برد.

پایش مستمر وضعیت تولید، توزیع و قیمت کالاها و خدمات اولویت‏‏دار از طریق جمع‎آوری روزانه اطلاعات از مجاری مختلف و استفاده از ابزارهای فناوری اطلاعات برای انعکاس سریع نوسانات قیمت به مراجع ذیربط برای تصمیم گیری و تنظیم بازار، استفاده از ظرفیت انجمن‌های حمایت از مصرف کنندگان و سایر تشکل‌های تولیدی و توزیعی به منظور شناسایی مشکلات، پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی برای اقدامات ضروری در بسته بازرسی و نظارت هدفگذاری شده است.

ایجاد زمینه‌های مناسب با هدف همکاری همه جانبه رسانه‌های عمومی به ویژه صدا و سیما با وزارت بازرگانی برای اعلام و انعکاس مستمر اقدامات تامینی و کنترلی جهت کاهش التهاب بازار از طریق مصاحبه با دست اندرکاران و مسئولن و استفاده از توان و ظرفیت موجود روابط عمومی‌ها با همکاری تولیدکنندگان، انجمن‌ها، تشکل‌ها، اصناف و غیره با هدف افزایش سطح آگاهی عموم مردم از وضع واقعی بازار اقلام منتخب از جمله اقدامات پیش روی همزمان با اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها است.

وزارت بازرگانی برای توسعه و بهینه‌سازی فرآیند رسیدگی به شکایات مردمی؛ شبکه بازرسی و نظارت مردمی (شبنم) را راه اندازی کرده است. هم اکنون حدود یک میلیون و 800 هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در سراسر کشور در حال فعالیت هستند که سهم واحدهای صنفی تولیدی، خدماتی و توزیعی به ترتیب 25، 25 و 50 درصد است.

در بخش صنوف تولیدی، بیشترین تعداد واحدهای صنفی متعلق به رسته‌های صنفی تولید منسوجات است که 26 درصد از مجموع واحدهای صنفی تولیدی را شامل می‌شود. سهم اشتغال اصناف از کل نیروی کار شاغل در کشور 30 درصد معادل حدود شش میلیون نفر است. واحدهای صنفی تولیدی ، خدماتی و توزیعی به ترتیب معادل 29، 27 و 44درصد از اشتغال صنفی کشور را در اختیار دارند.

به منظور حمایت از واحدهای صنفی و کارگاه‌های زیرپوشش قانون نظام صنفی و قانون تعاون ؛ تهیه بسته حمایتی اصناف تهیه شده است که اهدافی مانند بهبود و افزایش قدرت رقابت پذیری واحدهای صنفی تولیدی در بازارهای داخلی، بهبود توان صادراتی کالا و خدمات،‌ حفظ مزیت نسبی تولید در بخش اصناف و ‌حفظ اشتغال موثر در تمام بخش‌های صنفی را شامل می شود.

کاهش هزینه‌های تولید و توزیع کالا و خدمات از طریق ارتقا بهره‌وری فعالیت‌های صنفی و حفظ سطح تولید و توزیع کالا و خدمات استراتژیک خاص موضوع قانون به منظور حفظ تعادل سطح عرضه و تقاضا در بسته حمایتی اصناف دیده شده است.

گروه‌های هدف بسته حمایتی اصناف شامل واحدهای صنفی تولیدی صادرات گرای دارای پروانه، واحدهای صنفی تولیدی دارای پروانه کسب و همه واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی خدماتی دارای پروانه کسب می شود و حمایت از گروه‌های مورد نظر در قالب پرداخت تسهیلات نرخ سود کم و کمک بلاعوض است.

حمایت‌های اعمال شده درحوزه اصناف برای اصلاح فرآیند الگوی مصرف انرژی و مواردی مانند پرداخت تسهیلات با نرخ سود 7 درصد برای واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی فعال دارای پروانه کسب، تعیین نرخ تبعیضی انرژی مشابه صنعت براساس مصوب بسته حمایتی صنعت برای واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی صادرات گرا، ‌تخصیص جوایز صادراتی ویژه صنوف تولیدی صادرات گرا (با ارائه اسناد و مدارک مثبت) است.

 با توجه به اینکه ایران بالاترین مصرف نان در جهان را دارد و سالانه سه میلیون تن گندم در کشور ضایع می‌شود ؛ اعمال سیاست قیمتی با عنوان هدفمند کردن یارانه گندم، نان و آرد ضروری است. میزان آرد مصرفی داخلی (آرد نانوایی) حدود 8 میلیون تن در سال و میزان ضایعات نان فقط در استان تهران 11 تا 13 درصد است. سالانه برای 8 میلیون تن آرد یارانه‌ای حدود یکهزار میلیارد تومان یارانه داده می شود و 30 درصد یارانه‌ای که بابت آرد و نان پرداخت می‌شود به ضایعات نان تبدیل می شود.

دولت موظف است تا پایان دوره برنامه پنجم برای هدفمند کردن یارانه گندم، روغن، شیر، شکر و ... اقدام کند (براساس تبصره این ماده یارانه پرداختی به تولیدکننده نباید در هر سال کمتر از سال قبل باشد). همچنین براساس تبصره ماده (5) سرانه یارانه نان روستاییان و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت و اقشار آسیب‌پذیر در سایر شهرها به تشخیص دولت حداقل 50 درصد بیشتر از متوسط یارانه سرانه خواهد بود.

همچنین دولت موظف شده است سیاست‌های تشویقی و حمایتی برای ایجاد و گسترش واحدهای تولیدی نان صنعتی و نیز کمک به جبران خسارت واحدهای تولید آرد و نان که با اجرای این قانون ادامه فعالیت آنها با مشکل مواجه می‌شود، در نظر بگیرد. در بسته سیاستی گندم وزارت بازرگانی همزمان با اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها (در سال اول)، برای فروش گندم بر مبنای قیمت ملی اقدام و درآمد حاصله را به حسابی که دولت تعیین می‌کند واریز میخواهد کرد.

قیمت ملی عبارت از قیمتی است که در زمان تهیه و تنظیم بودجه سالانه در کمیته‌ای مرکب از وزارت بازرگانی، وزارت جهاد کشاورزی و معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری تعیین و ابلاغ می شود. وزارت بازرگانی مسئولیت حفظ ذخیره استراتژیک گندم کشور را با اولویت خرید داخل و بهره‌گیری از توان بخش خصوصی برعهده خواهد داشت و از سال 1390 موظف است با همکاری دستگاه مباشر برای خرید گـندم تولید داخل بر مبنای قیمت ملی اقدام کند.

در صورتی که میزان خرید از داخل، نیاز مصرفی کشور را تامین نکند، معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مکلف است با همکاری این وزارتخانه سالانه منابع مورد نیاز برای خرید گندم وارداتی را از طریق اعتبارات دولتی در بودجه سالانه تعیین و تامین کند. براین مبنا از سال 90 تفات قیمت تضمینی و ملی به صورت یارانه از طریق وزارت جهاد کشاورزی به کشاورزان پرداخت می‌شود.

به منظور تشویق کشاورزان به تولید داخل کشور، کمیسیون ماده یک قانون مقررات صادرات و واردات موظف است تعرفه واردات گندم را به گونه‌ای تعیین کند که قیمت تمام شده واردات گندم و آرد بیشتر از قیمت خرید مصوب در داخل کشور باشد. به منظور گسترش و توسعه نانوایی‌های آزادپز، بهسازی نانوایی‌ها و همچنین حمایت از احداث و توسعه کارخانه های نان صنعتی، تسهیلات و اعتباراتی در بودجه ‌های سالانه در نظر گرفته خواهد شد. بهبود کیفیت، کاهش ضایعات، کاهش هزینه تولید و رعایت اصول بهداشتی و تامین سلامت مردم ، اعمال سیاست‌های تشویقی و حمایتی برای ایجاد و گسترش واحدهای تولید نان صنعتی وزارت بازرگانی در بسته توسعه تولید نان صنعتی پیش بینی شده است.

قرار است حدود 40 درصد نان(مسطح، حجیم، نیمه حجیم) مصرفی کشور تا پایان برنامه پنجم توسعه در واحدهای صنعتی تولید و عرضه شود و برای گسترش و حمایت از تولید نان به روش صنعتی، قیمت حامل‌های انرژی، حق بیمه، ضریب مالیاتی، قیمت آرد و سایر خدمات دولتی واحدهای تولید نان صنعتی در سال‌های اجرای قانون برنامه پنجم توسعه مشابه نان‌های سنتی خواهد بود. کارمزد نرخ سودتسهیلات واحدهای نان صنعتی 7 درصد تعیین شده است و تفاوت این درصد تا نرخ سود بانکی مصوب توسط سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها تامین و پرداخت می شود.

به واحدهای نانوایی موجود که فعالیت آنها دچار آسیب یا تعطیلی می‌شود اقدامات مختلفی پیش‌بینی شده است از جمله صاحب پروانه نانوایی با تایید مراجع ذیربط در وزارت بازرگانی می‌تواند برای تغییر شغل واحد نانوایی خود برای فعالیت دیگر اقدام کند. در این صورت پس از بررسی و تایید مرجع ذیصلاح در این وزارتخانه،‌ شهرداری موظف است بدون دریافت هزینه برای تغییر شغل اینگونه واحدها حداکثر تا یک ماه اقدام کند.

همچنین به منظور حمایت از گسترش عرضه تولید صنعتی نان در واحدهای تولید سنتی نان،‌ کمک‌های فنی و اعتباری از قبیل یارانه سود تسهیلات بانکی توسط سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها به دستگاه‌های اجرایی تخصیص می‌یابد و در اختیار واحدهای نانوایی که تمایل به عرضه اینگونه نان ها دارند ، می گیرد تا برای بهسازی و تجهیز و نوسازی محیط عرضه نان مطابق آیین‌نامه‌ها و موافقت‌نامه‌های بهسازی و نوسازی مصوب اقدام کند.

در صورتی که متقاضیان احداث واحدهای صنعتی و صاحبان واحدهای نان سنتی یارانه‌ای باشند، ضمن اعلام موضوع و درخواست ابطال پروانه و قطع سهمیه آن به ازای هر 10 واحد نانوایی یک واحد درصد تا سقف پنجاه واحد نانوایی و حداکثر پنج واحد درصد به سقف یارانه کارمزد ماده (9)، به عنوان کمک هزینه جبرانی تامین بخشی از نقدینگی اینگونه واحدها پرداخت خواهد شد.

شهرداری‌ها موظف هستند حداکثر تا مدت یکماه پس از تسلیم تقاضا برای صدور پروانه ساخت و ساز برای واحدهای تولید صنعتی نان به میزان 50 درصد تخفیف در نظر بگیرند و بقیه را به صورت اقساط سه ساله دریافت کنند. 50 تخفیف داده شده در پایان هر سال توسط شهرداری‌ها به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام می شود و سازمان موظف است حداکثر تا سه ماه وجوه مورد مطالبه را به شهرداری‌ها پرداخت کند.

با توجه به اهتمام وزارت بازرگانی بر پیشبرد سریع پروژه نان صنعتی‌، برغم تمام محدودیت‌ها و مشکلات موجود در تامین اعتبارات، استفاده از ذخیره ارزی‌، ترخیص کالا در گمرک و مشکلات بانکی ظرفیت تولید نان صنعتی تا پایان برنامه پنجم به 12 هزار تن در روز افزایش خواهد یافت‌. براساس برنامه پنجم توسعه تا پایان سال 1393 باید 40 درصد نان کشور به صورت صنعتی تامین شود که برای تحقق این هدف باید 264 واحد با ظرفیت 50 تنی در روز در کشور افتتاح شود. در ایران چهار کارخانه نان صنعتی وجود دارد که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری نیز هفت کارخانه دیگر بهره‌برداری شود.

با این روند ظرفیت تولید نان صنعتی تا پایان امسال روزانه دو هزار تن خواهد شد.

20 واحد نان صنعتی در سال 89 در استان‌های مازندران، مشهد، قم، تهران، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و یزد به بهره‌برداری می‌رسد. با افتتاح 20 واحد نان صنعتی در کشور‌ میزان ظرفیت واحدهای نان صنعتی در سال جاری به پنج درصد افزایش می‌یابد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 9:25 عصر     |     () نظر

اظهارات داریوش همایون از حمایت های فرزند شاه مخلوع از موسوی 

اظهارات داریوش همایون از حمایت های فرزند شاه مخلوع از موسوی داریوش همایون وزیر اطلاعات و جهانگردی رژیم شاه،در مصاحبه اخیرش،خود و فرزند شاه مخلوع را حامی میرحسین موسوی و جریان فتنه دانست. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلویزیونی پی بی اس؛همایون در این مصاحبه به طور مستقیم حمایت خود را از میرحسین موسوی بیان داشت و گفت:من نمی توانم مخالف هیچ یک از اقدامات اخیر موسوی باشم. وی از موسوی به عنوان فردی شایسته و لایق(!) نام برد و با حمایتی واضح تر ،او را منجی اقتصاد ایران در دوره جنگ عراق دانست! همایون در ادامه موسوی را رهبر این جریان خواند و گفت:او به دنبال حامیان جدیدی برای جریانش در سیستم سیاسی ایران می گردد. گفتنی است؛وی در اظهاراتش از حمایت های پسرشاه مخلوع از موسوی و جریان فتنه نیز یاد کرد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 9:24 عصر     |     () نظر

آماده باش کامل نیرو های بسیج در سراسر تهران

 

 

آماده باش نیروهای بسیج و انتظامی در تهران

بدنبال اعلام اجرایی شدن طرح تحول اقتصادی توسط رئیس جمهور آقای احمدی نژاد که امشب از شبکه 1 سیما پخش می شود ،کلیه نیروهای انتظامی و بسیجی و امنیتی به حالت آماده باش کامل در آمده اند تا از تکرار احتمالی آشوب در نقاط مختلف تهران جلوگیری شود /  کلیه نیروها ی بسیج هم اکنون در پمپ های بنزین مستقر شده اند ودر نقاط مختلف ایست و بازرسی بر پا کرده اند و نیروهای انتظامی هم در میدانهای مهم محلات استقرار پیدا کرده اند.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 9:23 عصر     |     () نظر

کارشناسان در گفت و گو با «جوان»:
مواظب ترویج همزاد پنداری درفیس بوک و توئیتر باشید

روانشناس آلمانی: شبکه‌های اجتماعی عامل گسترش طلاق در غرب هستند.

علی البرزی- این روزها فقط کافی است در زمان مراجعه به شبکه‌های اجتماعی به آمار کاربران این شبکه‌ها و مشخصات آنها اندک توجهی داشته باشید.

 درماه‌های گذشته کاربرانی که از شبکه‌های اجتماعی همچون فیس بوک و توئیتر استفاده می‌کنند، افرادی با تحصیلات بالاتر از لیسانس و حتی در مقطع دکترا هستند. این در حالی است که این شبکه‌های اجتماعی از عوامل اصلی طلاق و نابهنجاری‌های اخلاقی در کشورهای توسعه یافته هستند.

به گزارش «جوان»، شاید زمانی که «دیوید واینر»، نخستین وبلاگ دنیا را با نام ING NEWS در سال 1999 در اینترنت به وجود آورد، هیچ فکرش را هم نمی‌کرد که کمتر از 11 سال بعد با ورود شبکه‌های اجتماعی، وبلاگ و وبلاگ نویسی به تدریج جای خود را به این شبکه‌ها دهد و با گسترش روزافزون این شبکه‌ها کاربران اینترنتی رغبت بیشتری به استفاده از شبکه‌های اجتماعی نشان دهند.

ازاواخر سال 2008 میلادی بود که شبکه‌های اجتماعی یا «social networking» به سرعت در فضای مجازی گسترش یافت؛ این شبکه‌ها که از چند گروه فردی یا سازمانی تشکیل می‌شود، در چند سال گذشته به سرعت در فضای مجازی گسترش یافته و با استفاده از شگردهای مختلف به دنبال جذب مخاطب در فضای مجازی هستند.

طبق آخرین آمار سایت Alexa، شبکه‌های اجتماعی همچون یوتیوب و فیس بوک از بیشترین کاربران اینترنتی برخوردارند که در این میان شبکه اجتماعی فیس بوک به دلیل گستردگی خدمات اینترنتی خود از بازدید‌کننده و کاربران بیشتری در ایران برخوردار است.

استقبال قشر تحصیلکرده از شبکه‌های اجتماعی

از زمان آغاز به کارشبکه‌های اجتماعی تا به امروز و گسترش استفاده از این شبکه‌ها در ایران گرایش کاربران به ویژه دانشگاهیان روز به روز بیشتر شده و به صورت مستمر و پراکنده به این فضا ورود پیدا می‌کنند و با تولید محتوا مطالبی را در اختیار دیگر کاربران قرار می‌دهند؛ نتایج تحقیقات گروهی از پژوهشگران دانشگاه تهران حاکی از صعود شبکه‌های اجتماعی و سقوط وبلاگ‌نویسی در میان قشردانشگاهی در ایران است که این موضوع نشان می‌دهد بسیاری از کاربران در سال‌های اخیر به اشکال دیگری به تولید محتوای آنلاین روی آورده‌اند.

هرچند که به عقیده برخی کارشناسان استفاده از فرصت فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی باعث بهره‌وری بهتر و تبادل اطلاعات می‌شود، اما نباید فرصت‌ها و امتیازات شبکه‌های اجتماعی ما را نسبت به تهدیدات این فضا بی‌توجه کند.

ارتباطات ساختگی، امکان سوءاستفاده‌های اخلاقی، حذف ایمیل، عدم اطمینان از صحت اطلاعات و تجاوز به حریم شخصی از جمله تهدیدهای شبکه‌های اجتماعی محسوب می‌شوند که خطراتی را برای کاربران و فعالان فضای سایبر ایجاد می‌کند.

شبکه‌های اجتماعی مجازی؛ عامل افزایش طلاق و بزهکاری

اما تهدیدات شبکه‌های اجتماعی تنها مختص به ایران نیست و طبق آخرین اطلاعات موجود بعد ازکشورهای شرق آسیا همچون چین که با معضلی به نام شبکه‌های اجتماعی مواجه هستند، این‌بار تهدیدات اخلاقی این شبکه ها، نحوه تعامل در زندگی شخصی در کشورهای غربی را هدف قرار داده است، نتایج آخرین پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد که شبکه‌های اجتماعی به عنوان دلیل اصلی یک پنجم موارد طلاق در امریکا قلمداد می‌شوند.

«اَلن منتل» حقوقدان و کارشناس برجسته امریکایی در عرصه طلاق که ریاست آکادمی وکلای امور ازدواج را در ایالت نیویورک امریکا برعهده دارد با بیان این مطلب به خبرگزاری «آلمان» گفت: گوگل، فیس بوک، مای اسپیس و توئیتر خیانت را برای زوج‌ها در کشور‌های غربی آسان‌تر می‌کند.

نفوذ بر افراد با استفاده از شگرد «تاثیر براصل تابعیت غیرارادی»

«در ماه‌های گذشته شبکه‌های اجتماعی به ویژه فیس بوک نوعی ارتباط مجازی را آغاز کرده‌اند که هدف اصلی آن جذب نخبگان و همزاد پنداری در این شبکه‌ها است.» دکتر رستمی، استاد ارتباطات با بیان این مطلب به«جوان» می‌گوید: این شگرد که با تازگی در دستور کار شبکه‌های اجتماعی قرارگرفته است در نگاه اول بسیار ساده است اما واکاوی این شیوه پیچیده بودن آن را نشان می‌دهد.

به باور رستمی شبکه اجتماعی فیس بوک از شگرد «تاثیر براصل تابعیت غیرارادی افراد» استفاده می‌کند که در این روش با توجه به اینکه افراد به صورت ذاتی به دنبال ارتباط با دیگران و به ویژه جنس مخاطب هستند، کاربرانی با وارد شدن به این شبکه اجتماعی و ارسال دعوت نامه برای کاربران دیگر اقدام به جذب افرد می‌کنند.

به گفته این استاد دانشگاه، یک شبکه اجتماعی به دلیل اینکه ورودی و خروجی اطلاعاتش توسط کاربران انجام می‌شود، می‌تواند فضای مناسب را برای ارتباط بهتر در اختیار افراد قراردهد.

رستمی درباره دلایل بالارفتن آمار طلاق در اثر استفاده از این شبکه‌ها معتقد است: زمانی که افراد جذب این شبکه‌ها می‌شوند به تدریج درشگرد جذب مخاطب شبکه‌های اجتماعی گرفتار می‌شود و به همین دلیل نوعی اعتیاد مزمن درکاربران به وجود می‌آید که به همین دلیل افراد متاهل دچار نوعی همزاد پنداری در فضای مجازی می‌شوند.

اعتماد بیش از اندازه کاربران فیس بوک به یکدیگر

اما فرهاد طهماسبی روانشناس و استاد دانشگاه، نقطه اشتراک میان تمامی کاربران شبکه‌های مجازی به ویژه شبکه فیس بوک را اعتماد بیش از حدی می‌داند که افراد در زمان حضور در یک شبکه اجتماعی به یکدیگر دارند. این استاد دانشگاه با بیان این مطلب به «جوان» اظهار می‌دارد: بیشترمردم به لینک ها، تصاویر، فیلم‌ها و فایل‌های اجرایی که از طرف دوستان آنها ارسال شده است اعتماد می‌کنند.

به گفته طهماسبی کاربران در شبکه‌های اجتماعی، اطلاعات حساس خود را به اشتراک گذاشته و بر روی لینک‌های ارسال شده توسط دوستان خود، به سادگی و با اطمینان کلیک می‌کنند که همین موضوع آغاز مرحله جذب در یک شبکه مجازی است. به باور وی افراد تحصیلکرده به جهت اینکه با امکانات این شبکه‌ها آشنایی بیشتری دارند به دو دلیل بیشتر از افراد دیگر ازشبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند:«برای کسب اطلاعات برای تحقیقات و پژوهش‌ها خود و آشنایی بیشتر با فضای مجازی و امکانات جدید شبکه اجتماعی.»

این روانشناس معتقد است که چنانچه افراد از شگردهای جذب در این شبکه‌ها آگاهی نداشته باشند، در آینده نزدیک با مشکلاتی نظیر ترویج ارتباط غیراخلاقی در فضای مجازی و مشکلات اخلاقی در جامعه به ویژه در روابط همسران مواجه خواهند بود.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 2:52 عصر     |     () نظر

50 لیترسهیه بنزین خودروهای شخصی

 رئیس ستاد مدیریت و حمل و نقل سوخت خبر داد، سهمیه بنزین خودروهای شخصی در دیماه 50 لیتر تعیین شده است که در مقایسه با ماههای گذشته 10 لیتر کاهش یافته است.

به گزارش فارس، محمد رویانیان دقایقی پیش در جمع خبرنگاران اعلام کرد: سهمیه علی الحساب و حمایتی دولت در دیماه برای انواع خودروها 15 درصد کاهش خواهد یافت و قیمت بنزین سهمیه ای در دیماه همان 100 تومان خواهد بود.

به گفته وی، سهمیه تاکسی ها و آژانس های دو گانه سوز در دیماه تغییری نمی کند.

رویانیان با اعلام اینکه مجموع بنزین سهمیه ای در ماههای گذشته 45 میلیون لیتر بوده است، افزود: این رقم در دیماه به 39 میلیون لیتر کاهش یافته است.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 2:51 عصر     |     () نظر

تناقض اساسی در تعالیم یک فرقه انحرافی

به راستی نقش بهائیان در شکل‌گیری دولت جعلی اسرائیل که مثل روز بر همه روشن است، مصداق چیست؟

 هامون نیوزیکی از تعالیم اساسی بهائیت‌، نفی دخالت در سیاست است‌. به راستی نقش بهائیان در شکل‌گیری دولت جعلی اسرائیل که مثل روز بر همه روشن است، مصداق چیست؟ مخالفت با حکومت

قاجار و دشمنی با امیرکبیر و ترور نافرجام ناصرالدین شاه از طرف سران بهائیت علامت چیست؟ آیا این به معنی ورود آنان به سیاست نیست؟ آیا حضور تعداد بی شماری عناصر بهائی در

صدر حکومت پهلوی اول و دوم ـ به گونه‌ای که تنها در کابینه هویدا و وزیر بهایی حضور داشتند ـ نفی دخالت است یا دخالت کامل در سیاست؟ مخالفت و دشمنی آشکار آنها با جمهوری اسلامی

را باید چه نام گذاشت؟

بیشتر عقاید بهائیت بر محور بهاء الله است که در این جا به چند نمونه زیر اشاره می‌‌کنیم:

1‌. شناخت؛ اولین چیزی که بر بندگان واجب شده است، شناخت محل تابش وحی و طلوع امرالله است؛ یعنی معرفت به میرزا حسینعلی بهاءالله که بر اثر این شناخت، اعمال قبول می‌‌شوند‌.

2. میرزا بهاء الله جایگاه خدایی دارد.

3‌. بهاء، مژده انبیای گذشته و باب است، یعنی سیدعلی‌محمد شیرازی (باب) فقط مژده‌رسان بهاء‌الله بود و او با عبارت «من یظهره الله»، کسی که خدا او را در آینده ظاهر خواهد کرد، به آمدن او بشارت داده است و با آمدن او قیامت نزدیک می‌‌شود‌.

4‌. اسما، صفات و افعالی که برای خداوند تبارک و تعالی ذکر می‌‌شوند رموزی برای اشخاصی هستند که آنها مظهرالله هستند (یعنی خدا در آنها ظهور کرده است) و گرنه، خداوند، اسما و صفات و افعال ندارد‌.

5‌. بهاء الله، احد و واحد است و شریکی در ملک برای او نیست؛ چرا که خداوند در او ظهور کرده است و این ظهور، برای شناخت بیشتر خداوند است که در حجاب غیب‌، از نظرها پوشیده است‌.

6‌. بهائیت از همه ادیان گذشته بهتر است، چرا که خداوند در بهاءالله ظهور کرده است و ادیان دیگر با ظهور بهاء‌، تمام می‌‌شوند و به مرحل? کمال می‌‌رسند‌.

7‌. دین اسلام تا آمدن بهاءالله معتبر بود و توسط باب نسخ شده است‌.

8. حضرت بهاء الله، یک معجزه است، زیرا بدون اینکه به مدرسه برود، توانسته الواح مقدس فارسی و عربی را املا نماید‌.

9‌. شریعت بهائی، فقط پس از هزار سال قابل تغییر است؛ یعنی خداوند تبارک و تعالی می‌‌تواند بعد از هزار سال در شخص دیگری ظهور کند و دین بهائیت را نسخ کند، همچنانکه با ظهور خود در بهاء، دین اسلام را نسخ کرد‌.

در پاسخ به عقاید فوق‌، باید گفت :

اولاً؛ امّی بودن بهاء دروغ محض است‌، زیرا خود بهاء در یکی از الواح خود، می‏نویسد:

«ان البیان أبعدنی و علم المعانی أنزلنی..‌. و الصرف صرفنی عن الراحة و النحو محاعن القلب سروری و بهجتی».

یعنی: «همانا (یادگیری) علم بیان مرا (از مقصود) دور کرد و علم معانی مرا (از جایگاهم) پایین آورد..‌. و علم صرف مرا از آسودگی بازداشت و علم نحو، شادی و خوشی را از دلم محو کرد!»

ثانیاً؛ در ابتدا‌، ادعای الوهیت توسط علی‌محمد باب شیرازی مطرح شد‌. سیّدعلی‌محمد در نامه‌ خود به‌ یحیی‌ (صبح‌ ازل) چنین‌ نوشت:

«هذا کتاب‌ من‌ الله‌ الحیّ القیّوم‌ الی الله الحیّ القیوم قل‌ کلّ من‌ الله‌ یبدون‌ قل‌ کلّ الی‌ الله‌ یعودون‌.»

این‌ نامه‌ای‌ است‌ از خدای‌ زنده‌ و برپادارندهِ‌ جهان‌ (باب) به‌ سوی‌ خدای‌ زنده‌ و برپا دارندهِ‌ جهان‌ (صبح‌ ازل) بگو همه‌ از خدا آغاز می‌شوند و همه‌ به‌ سوی‌ او بازمی‌گردند!»

و بعداً میرزا حسین‌ علی‌ نیز در نوشته‌ای‌ به‌ هادی‌ دولت‌‌آبادی‌ خطاب‌ می‌کند:

«ظلم‌ تو و امثال‌ تو به‌ مقامی‌ رسید که‌ در قلم‌ اعلی به‌ این‌ اذکار مشغول‌. خف‌ عن‌ الله، انّ المبشّر قال: انه‌ ینطق‌ فی‌ کلّ شأن‌ انّنی‌ انا الله‌ لااله‌ الا الله‌ ا‌نا المهیمن‌ القیّوم.از خدا بترس، و مبشر (باب) گفته‌ که‌ او (من‌ یظهره‌ الله) همواره‌ و همه‌ وقت‌ چنین‌ سخن‌ می‌گوید که‌ من‌ خدایم، جز من‌ مهیمن‌ قیوّم‌ خدایی‌ نیست».

میرزا حسین علی بهاء در این باره می‏نویسد: «بشنو آنچه که وحی می‏شود از محل بلا بر سرزمین رنج و سختی (زندان عکا)..‌. انه لا اله الا أنا المسجون الفرید به درستی که نیست خدایی، جز من زندانی تنها .»

عبدالبهاء، میرزا حسین علی بهاء را «هویت ذات واحدیت وجود»، یعنی حقیقت ذات یکتای پروردگار معرفی کرده و سپس اضافه می‏کند که این مطلب هیچ تفسیر و تأویل ندارد.

اشراق خاوری، مبلغ مشهور بهاییان پس از استدلال بر خاتمیت پیامبر اسلام، بیان می‏کند که مقام میرزا حسین علی «ظهور الله» است‌.

همین مبلغ بهائی در عظمت شب و روز تولد میرزا حسین علی بهاء یعنی شب دوم محرم سال 1233 هجری قمری قلم‌فرسایی نموده و می‏نویسد:« فیه ولد من لم یلد و لم یولد. در آن (شب) زاییده شد کسی که هرگز نمی‏زاید و زاییده نمی‏شود!»

مقام خدایی داشتن بهاء در کلمات سایر مبلغین بهایی نیز منعکس شده است‌، مثلاً احمد یزدانی القاب کفرآمیزی را به میرزا حسین علی بهاء نسبت می‏دهد و می‌‌گوید: «جمال قدم، مالک الوجود!، مبعث الرسل، أب سماوی، ملک یوم الدین، مکلم الطور!‌»

مقام خدایی میرزا حسین علی بهاء از نظر بهائیان پذیرفته شده‌، به صورتی که مبلّغ دیگر بهایی محمد قاینی می‌‌گوید: «قبل? ما بهائیان، قبر میرزا حسینعلی در شهر عکاست که در وقت نماز خواندن، باید رو به قبر او بایستیم و در قلب متوجه جمال قدم (میرزا حسین‌علی) باشیم..‌. زیرا مناجات و راز و نیاز ما با اوست و شنونده‏ای جز او نیست و اجابت‌کننده‏ای غیر او نیست»!.

و موارد بسیار دیگری که سراسر کفر و شرک است‌. باید توجه داشت که مبلغان بهائی هنگام مناظره قادر به جواب‏گویی نسبت به این مطالب کفرآمیز نیستند، لذا به بیان اینکه او مقام مظهر الاهی است بسنده می‌‌کنند‌، در حالی که از این کلمات معنای خدایی استنباط می‌‌شود.

البته در یک تناقض آشکار‌، میرزا حسین بهاء، مقام نبوت یا الوهیت را برای خود محال می‌‌داند، و می‌‌گوید: «هرگز مظهری اکبر از انبیاء نبوده». و در ادامه اعتراف می‌‌کند که «قدری تفکر نما مع آنکه منتهی رتبه تکمیل های کل بشریه برتبه نبوت است و اکثر این رتبه بلند اعلی را محال دانسته‏ اند».

اکنون به اعتراف‌ یکی‌ از مبلّغان‌ بهائیت‌ - که‌ پس‌ از بیست‌ سال‌ تبلیغ‌ برای این فرقه‌، به‌ دین‌ اسلام‌ هدایت‌ شده‌ - می‌پردازیم‌ تا درس‌ عبرتی‌ برای‌ دیگران‌ باشد.

عبدالحسین‌ آیتی‌ در کتاب‌ کشف‌ الحیل‌ پرسشی را از‌ شخصی به نام آواره‌ _ که خود بیست سال بهایی بوده و سپس از این فرقه جدا شده است مطرح می‌‌کند:

آیتی: راستی‌ ذکر الوهیّت‌ بهاء چه‌ صورتی‌ دارد، آیا واقعاً او دعوی‌ خدایی‌ کرده‌ است؟

آواره: کلمات‌ او را به‌ دست‌ آورید تا این‌ حقیقت‌ بر شما معلوم‌ شود؛ هر چند چنان‌ که‌ گفتیم‌ به‌ ظاهر می‌گویند ادّعای‌ بهاء رجعت‌ مسیح‌ و رجعت‌ حسین است، ولی‌ در حقیقت‌ ادّعای‌ او ادّعای‌ الوهیّت‌ است‌.

اگر کسی‌ سال‌ها در میانشان‌ بماند، به‌ جایی‌ می‌رسد که‌ صریحاً می‌گویند: بهاء خدای‌ مطلق‌ است‌ و خالق‌ آسمان‌ و زمین‌ و مرسل‌ رسل‌ است‌ و او است‌ که‌ در طور با موسی‌ کلیم‌ تکلّم‌ کرده، حتی‌ این‌ را در نماز خود تصریح‌ نموده است‌.

اگر ادّعای‌ الوهیّت‌ را باید حجّت‌ دانست‌ که‌ بهاء، «اننّی‌ اناالله (همانا من خدا هستم)» گفته‌ است، اوّلا باید فهمید که‌ (آیا) این‌ ادّعا مشروع‌ است؟ معقول‌ است‌ یا نه؟ هر کسی‌ می‌داند که‌ یک‌ بشری‌ که‌ نتوانسته‌ است‌ از هیچ‌ شأ‌نی‌ از شئون‌ بشریت‌ و از هیچ‌ قانونی‌ از قوانین‌ طبیعت‌ تجاوز کند، این‌ بشر خالق‌ سماوات‌ و ارضین‌ نیست‌.

خالق‌ کل‌ هر چه‌ باشد و به‌ هر وصفی‌ در آید خواه‌ اله‌ باشد و یا طبیعت‌ یا ماده‌ واحده‌ یا جوهر الجواهر یا بسیط‌ الحقیقه‌ یا مجهول‌ النعت‌ یا به‌ هر اسم‌ دیگر خوانده‌ شود مقدّس‌ از شئون‌ بشری‌ است‌.

اما این‌ که‌ بهائیان آیات‌ لقاء قرآن کریم (مقصود آیاتی‌ است‌ که‌ با اخذ به‌ ظاهر آن، می‌توان‌ گفت‌ خداوند قابل‌ دیدن‌ است‌. مثل‌ «یا ایّها الانسان‌ انّک کادح‌ الی‌ ربّ کدحاً فملاقیه» یا «الی‌ ربّها ناظره» و...) را دلیل‌ بر خدایی‌ بهاء گرفته‌اند، اوّلاً آیات‌ لقاء از‌ آیات‌ متشابه قرآن‌ است‌ که‌ کسی‌ هنوز مقصد اصلی‌ آن‌ را درنیافته است.

و به‌ صورت‌های مختلف‌، علمای‌ تفسیر در معنی‌ آن‌ سخن‌ گفته‌اند و لذا نمی‌توان‌ به‌ چنین‌ آیات‌ قابل‌ تأ‌ویل‌ استدلال‌ کرد‌. ثانیاً بهاییان نخستین کسانی نیستند که‌ خدایی‌ بهاء را به‌ آیات‌ لقاء استدلال‌ کرده‌‌اند‌. قبل‌ از ایشان‌ هم، هرکس‌ دم‌ از «انّنی‌ انا الله» می‌زده، به‌ همین‌ آیات‌ استدلال‌ کرده، پس‌ استدلال‌ به‌ آن‌ آیات‌ متشابه ابداع بهاییان نبوده است .

ثالثاً با فرض‌ این‌ که‌ بگوییم‌ آیات‌ لقاء دلیل‌ است‌ بر این‌ که‌ یک‌ روزی‌ خدا دیده‌ شود و مردم‌ او را ملاقات‌ کنند، باز دلیل‌ خدایی‌ بهاء نمی‌شود؛ زیرا نه‌ در آیات‌ لقاء تعیین‌ روز شده‌ نه‌ تعیین‌ اسم‌. در صورتی‌ استدلال‌ این‌ها به« بهاء» صحیح‌ بود که‌ خدا فرموده‌ باشد که‌ من‌ در فلان‌ سال‌ و فلان‌ روز در لباس‌ میرزا حسین‌ علی‌ بهاء جلوه‌ می‌کنم‌ و لقای‌ او لقای‌ من‌ است».

آواره، در پایان‌ این‌ بخش‌ می‌افزاید:

«خدا سلامت‌ بدارد یک‌ مبلّغی‌ را که‌ مثل‌ خودم‌ به‌ قدر ذرهّ‌ای به‌ مذهب‌ بهائی‌ عقیده‌ ندارد و به‌ اصطلاح‌ امروزه‌ فقط‌ برای‌ خرسواری‌ به‌ نشر این‌ امر مشغول‌ است، ببین‌ چطور مردم‌ را احمق‌ فرض کرده‌اند که‌ یک‌ خدای‌ به‌ آن‌ عظمت‌ را که‌ ما معتقد بودیم‌ که‌ حیّ‌ و قدیر و سمیع‌ و بصیر است‌ و دارای‌ اسماء‌ حسنی، او را در لباس‌ بشر محدودی‌ درآوردند که‌ دقیقه‌ای‌ قادر نبود که‌ خود را از یک‌ عارضهِ‌ طبیعت‌ حفظ‌ کند؛ (یعنی‌ میرزا حسین‌ علی‌ بهاء که در آخر عمر مریضی سختی داشت) و اکنون‌ هم‌ به‌ آن‌ یکی‌ قناعت‌ نکرده، هر روزی‌ می‌خواهند یک‌ بچه‌ خدا و نیم‌ خدا برای‌ مردم‌ بسازند».

بهائیت با وجود این اعتقادات و با وجود قلم‌فرسایی‌های بسیار، هرگز نتوانست به این دو مسئله پاسخ درستی دهد:

1. معجزه پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) تنها قرآن نبوده که بهائیان معجزه را در کتاب خلاصه کرده‌اند بلکه پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) معجزات دیگری، نظیر شق‌القمر و..‌. داشته است‌. حال سؤال این است که معجز? بهاء الله به غیر از کتابش چیست؟

2. قرآن کریم، پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله و سلم) را آخرین پیامبر الهی معرفی کرده و روایات بسیاری از شیعه و سنی به این معنا دلالت می‌‌کند‌.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 2:51 عصر     |     () نظر

چرا سیب زمینی و پیاز گران شد؟

گوجه‌فرنگی، سیب زمینی و پیاز 35 درصد ارزان شد. رئیس اتحادیه میوه و‌تره‌بار تهران در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: در این هفته قیمت هر کیلوگرم گوجه‌فرنگی در انواع مختلف آن 38 درصد کاهش پیدا کرده است به طوری که پیش از این گوجه گلخانه‌ای در میدان‌تره‌بار هر کیلوگرم 3200 تومان بود که به 2000 تومان کاهش پیدا کرده و گوجه دزفول از هر کیلوگرم 1800 تومان به 1200 تومان و گوجه انباری از هر کیلوگرم 1200 به 700 تومان کاهش یافته است.

همچنین قیمت پیاز و سیب‌زمینی نیز کاهش 35 درصدی داشته به طوری که قیمت هر کیلوگرم پیاز در میدان‌تره‌بار 580 تا 600 تومان و قیمت هر کیلوگرم سیب‌زمینی 450 تا 500 تومان بوده است.

حسین مهاجران اظهار داشت: قیمت موز نیز 20 درصد کاهش پیدا کرده است و از هر کیلوگرم 1200 تومان به 900 تومان رسیده است.

وی دلیل افزایش قیمت سیب‌زمینی و پیاز به هر کیلوگرم 800 تومان را انبار کردن این دو کالا و عرضه آن در نزدیکی تاسوعا و عاشورا اعلام کرد و گفت: امروز که تمام کالاهای انباری به بازار عرضه شده است با افزایش توزیع این کالاها مواجه هستیم و به همین دلیل قیمت کاهش پیدا کرده است.

مهاجران گفت: تا 20 روز آینده قیمت هر کیلوگرم گوجه فرنگی به زیر هزار تومان می‌رسد.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 2:51 عصر     |     () نظر
معاون وزیر راه و ترابری در گفت‌و‌گو با فارس:
نرخ و کیفیت حمل و نقل جاده‌ای با هدفمندی یارانه‌ها تغییر نخواهد کرد

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای گفت: تلاش می‌کنیم پس از اجرای هدفمندی یارانه‌ها ‌کوچکترین خللی در نرخ جابه‌جایی کالا و مسافر ایجاد نشود و کیفیت ارایه خدمات حمل بار و مسافر با توجه به افزایش هزینه سوخت کاهش پیدا نکند.


‌شهریار افندی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با تأکید بر اینکه حرکت به سمت الگوی مصرف بهینه، درست و منطقی جزو الزامات اقتصادی در کشور است، اظهار داشت: مصرف انرژی باید هدفمند شود زیرا بالاخره این نعمت خدادادی یک روز به اتمام می‌رسد و اگر این انرژی به درستی مصرف نشود، قطعاً در آینده نزدیک دچار مشکل می‌شویم.
به گفته وی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای طی دو ماه اخیر جلساتی را با مدیران کل حمل و نقل و پایانه‌های کشور برای حمل و نقل برون شهری برای اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، برگزار کرده است.
افندی‌زاده افزود: ایجاد هماهنگی‌ها پس‌ از اجرای این قانون و تلاش برای اجرای کامل و بدون مانع هدفمندی یارانه‌ها در راستای ایجاد شرایط مناسب برای مردم و خدمات بهینه به آنها، از مواردی بود که در جلسات مذکور بررسی شد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه ناوگان حمل و نقل جاده‌ای اعم از مسافری و باری غیردولتی است، توضیح داد: سازمان راهداری از تمامی هیئت مدیره کانون‌ها و انجمن‌های حمل و نقلی دعوت به عمل آورد و طی مذاکرات تخصصی، همگی به این باور رسیدند که باید با تمام وجود به اجرای این قانون اهتمام ورزند.
افندی‌زاده ادامه داد: تلاش می‌کنیم پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها ‌کوچکترین خللی در نرخ جابجایی کالا و مسافر جاده‌ای ایجاد نشود؛ کیفیت ارایه خدمات حمل بار و مسافر با توجه به افزایش هزینه سوخت کاهش پیدا نکند و بر قیمت‌های حمل، کنترل و نظارت کافی صورت گیرد.
افندی زاده ادامه داد: پرداخت 50 درصدی حق بیمه رانندگان، شارژ 400 هزار تا یک میلیون تومانی کارت سوخت و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی بر عدم افزایش غیر منطقی قیمت کالاهایی نظیر لاستیک و روغن که در ارتباط با ناوگان حمل و نقل جاده‌ای است، جزو موارد حمایت اصلی دولت از رانندگان محسوب می‌شود
معاون وزیر راه و ترابری با تأکید بر اینکه تلاش می‌کنیم درآمد‌های حاصل از هدفمندسازی یارانه‌ها به بخش حمل و نقل برون‌شهری تزریق شود، تصریح کرد: نوسازی ناوگان، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل، کاهش تولید آلایند‌های مختلف زیست‌محیطی و از این قبیل، جزو اولویت‌های هزینه کردن درآمد‌های حاصل از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها است.

* شرکت‌های تعاونی توانمند در ارائه خدمات بهینه موفق‌تر هستند

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه حمل و نقل جاده‌ای،‌ حمل و نقل غیردولتی است و به همین دلیل سامان‌دهی این بخش به تدریج صورت می‌گیرد، اضافه کرد: هم‌اکنون در شرکت‌های تعاونی مسافری توانمند، معطلی مسافر در پایانه، تاخیر در مبداء و مقصد و سوار کردن مسافر بین راه جزو مواردی است که بسیار کم مشاهده می‌شود.
افندی‌زاده با بیان اینکه شرکت‌های تعاونی مسافر‌بری رتبه‌بندی می شوند و بر حسب میزان خدمات هر شرکت رتبه‌ای به دست می‌آور‌د، تصریح کرد: طبیعتاً در شرکت‌های تعاونی کوچک‌تر و کمتر توسعه یافته، ارایه خدمات کمتر است. ‌
معاون وزیر راه و ترابری خاطرنشان کرد: هم‌اکنون حدود 17 هزار اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای کشور فعال است که سامان دهی ارایه خدمات آنها به زمان کافی نیازمند است.

* اختصاص 200 میلیارد تومان برای نوسازی و بهسازی ماشن‌آلات راهداری

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه سازمان راهداری هر سال حدود 50 میلیارد تومان برای خرید ماشین آلات راهداری اختصاص می‌دهد، توضیح داد: ادارات کل استان‌ها نیز جمعأ مبلغ 50 میلیارد تومان به این امر اختصاص می‌دهند و در کل هر سال مبلغ 100 میلیارد تومان برای خرید، تجهیز، نوسازی و بازسای ماشین‌آلات راهداری اختصاص می‌یابد.
افندی‌زاده با بیان اینکه در سال جاری با کمک و همکاری معاونت روستایی، حدود 100 میلیارد تومان در زمینه خرید، بهسازی و نوسازی ماشین‌آلات راهداری وزارت راه اختصاص یافت، ادامه داد: انتظار می‌رود ادرات کل استان‌ها نیز مبلغ 100 میلیارد تومان به این امر اختصاص دهند تا در سال جاری جمعأ مبلغ 200 میلیارد تومان برای خرید، نوسازی و بازسازی ماشین‌آلات راهداری اختصاص یابد.
‌وی خاطرنشان کرد: مبلغ 200 میلیارد تومان مذکور، مربوط به سال مالی جاری است که تا پایان تیرماه سال بعد قابل هزینه شدن است.
معاون وزیر راه و ترابری با اشاره به اینکه هم‌اکنون کمبود‌ ماشین‌آلات راهداری در مورد گریدر، لدر و برف روب‌ها جبران شده است، اذعان داشت: تلاش می‌کنیم در طرح زمستانه راهداری که از هم‌اکنون آغاز شده است، ارائه خدمات به خودروها و رانندگان، به بهترین وجه صورت گیرد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: عملکرد چند سال گذشته سازمان راهداری در زمینه ارائه خدمات راهداری به مسافران و رانندگان، نشان می‌دهد که مردم رضایت‌ نسبی از ارایه خدمات زمستانی راهدار‌ها داشته‌اند که امید است با تقویت توان اجرایی و نیروی انسانی و تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات، امسال خدمات مناسب و مطلوب‌تری ارائه شود.
افندی‌زاده افزود: تقویت کامل اکیپ‌های راهداری در طول سال به منظور آمادگی لازم درجهت حفظ و نگهداری از راه‌ها به عنوان سرمایه‌های ملی کشور، جزو الزامات است تا همواره زمینه سفرهای ایمن و راحت برای مسافران فراهم شود.
وی اظهار داشت: در طرح راهداری زمستانی امسال، تعداد 1100 اکیپ مجهز شامل 11 هزار و 271 نفر نیروی مجرب با هفت هزار و 317 عدد انواع ماشین‌آلات در 605 راهدارخانه ثابت و سیار در 157 هزار و 815 کیلومتر راه تحت پوشش و همچنین گردنه‌های صعب‌العبور مستقر می‌شوند.
معاون وزیر راه و ترابری با اشاره به ویژگی‌های اکیپ‌های راهداری در سال جاری در زمینه استفاده از انواع ماشین‌آلات نوین و افزایش گشت‌های راهداری مجهز به دستگاه‌های GPS، تصریح کرد: تعامل برقرار شده میان دستگاه‌های ذی‌ربط در طرح‌های مختلف ترافیکی و خدمات‌رسانی به استفاده‌کنندگان از راه در سال‌های اخیر و به‌ویژه در سال‌جاری بسیار مناسب است و اوج‌گیری این تعاملات برای ارایه خدمات بهتر به مردم الزامی است.

* مناقصه استقرار دستگاه‌های هواشناسی در 55 گردنه برف‌خیز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از تجهیز 55 گردنه برف‌خیز و مناطق سردسیر ‌کشور به سیستم‌های هوشمند هواشناسی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: استفاده از این دستگاه‌ها کمک شایانی در جهت انجام عملیات راهداری از نظر اعلام وضعیت آب و هوایی منطقه است.
افندی‌زاده ادامه داد: طرح استقرار دستگاه‌های هواشناسی در 55 گردنه برف‌خیز طی مناقصه‌ای انجام شد و این گردنه‌ها ظرف دو الی سه سال آینده به دستگاه‌های هواشناسی جاده‌ای تجهیز می‌شود که میزان رطوبت میزان یخ‌زدگی و از این قبیل، توسط دستگاه‌های مذکور به مرکز مدیریت راه‌های سازمان راهداری اعلام می‌شود بدین ترتیب که اطلاعات این سیستم‌های هوشمند هواشناسی به سازمان هواشناسی و مرکز مدیریت راه‌های کشور ارسال می‌شود که از این طریق در اختیار ادارات کل راه و ترابری قرار می‌گیرد.

* ارائه آنلاین اطلاعات توسط 100 دستگاه تردد شمار جاده‌ای

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مورد نصب تردد شمارها و دوربین‌های ثبت در جاده‌های اصلی کشور، تصریح کرد: در سال جاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راهنمایی و رانندگی هر کدام سه محور اصلی را برای نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در نظر گرفته‌اند.
وی ادامه داد: هم‌اکنون منتظر عملیاتی شدن قانون جرایم رانندگی هستیم؛ این قانون زمانی که به تصویب رسید و ابلاغ شد، از طریق بازگشت پول جرایم که 60 درصد آن به وزارت راه و ترابری اختصاص می‌یابد، تلاش می‌کنیم به صورت خرید تمامی محورهای ا‌صلی به دوربین‌های ثبت تخلفات مجهز شود.
افندی‌زاده اضافه کرد: کنترل دوربین‌های ثبت تخلفات از نظر زیرساختی، توسط سازمان راهداری انجام می‌‌شود اما بهره‌برداری آن از طریق پلیس انجام خواهد گرفت که نظارت بر ‌جرایم به طور کامل صورت گیرد.
معاون وزیر راه و ترابری با بیان اینکه حدود‍‌ 300 تردد شمار در سطح جاده‌های کشور فعال است، اظهار داشت: در سال جاری تلاش می‌کنیم از این 300 دستگاه، 100 دستگاه به صورت آن‌لاین یا بر‌خط باشد بدین ترتیب که پس از ثبت اطلاعات بلافاصله در مرکز مدیریت راه‌ها، میزان تردد در سطح جاده‌ها محاسبه و نوع و تعداد وسایل نقلیه و درصد ترافیک از این طریق مشخص شود.

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط انقلابی 89/9/27:: 2:50 عصر     |     () نظر
<      1   2   3   4   5   >>   >